Hitsaustaitoinen asentaja

Posted on Oct 26, 2021 11:05:13 AM

Hei sinä! Koetko erilaiset hitsaus-, asennus- ja huoltotyöt omaksesi? Löytyykö kokemusta mekaniikan, metallin ja hydrauliikan parista? Jos vastasit kyllä – HIENOA! Lue loppuun, sillä meillä on tarjolla ainutlaatuinen työpaikka mahdollisesti juuri sinulle!


Etsimme nyt HITSAUSTAITOISIA ASENTAJIA erilaisten tankkaus- ja maatukeutumislaitteiden vaativiinkin asennus-, muutostyö- ja huoltotehtäviin. Tavoitteena on pitkäaikainen ja vakaa työsuhde.

Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia, ja koostuvat muun muassa erilaisten kiinteiden sekä siirreltävien polttoainejärjestelmien valmistus-, muutos- ja huoltotöistä. Polttoainejärjestelmiä ja -laitteita on useanlaisia kuten niiden alustojakin, ja ne voivat olla niin helikopterien, lentokoneiden kuin laivojenkin tankkaukseen tehtyjä. Monipuolisten laitteiden kanssa työskennellessä vianhaku- ja
ongelmanratkaisutaidoista on siis todellakin hyötyä!

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi metallin tai ajoneuvoasennuksen puolelta. Arvostamme myös suuresti työn kautta hankittua teknistä osaamista, kokemusta raskaankaluston asennus- ja korjaustöistä, sekä ymmärrystä hydrauliikasta ja pneumatiikasta. Oma-aloitteisuus, luotettavuus, huolellisuus sekä hitsaustaito (MIG/TIG) ovat tehtävässä menestymisen ehdottomia edellytyksiä.

Me tarjoamme todella monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään ainutlaatuisten järjestelmien ja laitteiden, sekä tietysti huipputyyppien kanssa! Osaamistasi arvostetaan, ja työntekijöiden viihtyvyyteen sekä kehittymiseen panostetaan jatkuvasti. Meillä pääset osaksi vahvasti kasvavaa, vakavaraista ja kotimaista yritystä, joka toimii edelläkävijänä tankkaus- ja maatukeutumislaitteissa kotimaassa – sekä vie myös osaamistaan ulkomaille!

Jos mielenkiintosi heräsi, ole rohkeasti yhteydessä pikimmiten! Rekrytointia hoitaa kumppanimme Täyttö Oy.

Kaikki yhteydenotot sekä hakemukset Sampsa Leivolle,
sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.