Ajoneuvoasentaja

Posted on Oct 26, 2021 11:04:37 AM

Hei ajoneuvosähköistyksen osaaja! Meillä olisi ainutlaatuinen paikka tarjolla mahdollisesti juuri Sinulle!

Etsimme nyt AJONEUVOSÄHKÖASENTAJAA erilaisten ajoneuvojen ja lisälaitteiden sähkötöiden pariin.
Tavoitteena on pitkäaikainen ja kokoaikainen työsuhde.

Työtehtäväsi sisältävät niin väyläohjattujen raskaiden ajoneuvojen sähköasennus-, huolto- ja muutostöitä, kuin myös erilaisten polttoainejärjestelmien sekä päällirakenteiden lisälaitteiden kytkentää ja asennusta.
Järjestelmien ja ajoneuvojen monipuolisuuden vuoksi C(CE)-luokan ajokortista sekä ongelmanratkaisu- ja vianhakutaidoista on ehdotonta etua. Työtä tehdään pääasiassa Tampereen tehtaallamme, mutta satunnaiset työt asiakaskohteissa ovat myös mahdollisia. Tarjolla on siis ainutlaatuinen, vaativa, monipuolinen ja palkitseva työ, jossa pääset näyttämään oman osaamisesi, sekä kehittymään alalla
eteenpäin!

Tehtävä edellyttää sähkö- tai ajoneuvosähköalan koulutustaustaa ja aiempaa kokemusta ajoneuvosähköjen parissa työskentelystä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, innokasta asennetta työtä kohtaan sekä turvallista työskentelyotetta.

Me tarjoamme todella monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään ainutlaatuisten järjestelmien ja laitteiden, sekä tietysti huipputyyppien kanssa! Osaamistasi arvostetaan, ja työntekijöiden viihtyvyyteen sekä kehittymiseen panostetaan jatkuvasti. Meillä pääset osaksi vahvasti kasvavaa, vakavaraista ja kotimaista yritystä, joka toimii edelläkävijänä tankkaus- ja maatukeutumislaitteissa kotimaassa – sekä vie myös osaamistaan ulkomaille!

Jos mielenkiintosi heräsi, ole rohkeasti yhteydessä pikimmiten! Rekrytointia hoitaa kumppanimme Täyttö Oy.

Kaikki yhteydenotot sekä hakemukset Sampsa Leivolle,
sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.