Tuotanto

Valmistus, huolto ja korjaus

Tuotantomme koostuu sekä valmistuksesta että korjaus- ja huoltotöistä. Tyypilliset valmistuksessamme olevat tuotteet ovat tankkausajoneuvot, tankkauskontit sekä vesi- ja WC -ajoneuvot.  Huolto- ja korjauspalvelumme piirissä ovat sekä itse valmistamamme että muiden valmistajien tekemät ajoneuvot ja laitteet. Varastostamme löytyy keskeisimmät varaosat nopean huolto- ja korjauspalvelun varmistamiseksi.

Takaamme toimintavarmuuden

Pääasialliset materiaalimme ovat alumiini ja ruostumaton teräs. Käytössämme on nykyaikaisimmat hitsauskoneet, levyntyöstökoneet sekä kattava valikoima erikoistyökaluja ja käsityökaluja. Tuotantomme kaikilla koneilla on huoltosopimukset, jolla varmistamme riittävän huollon ja tarvittavat vikakorjaukset nopeasti. Tuotantovälineiden ylläpidon merkitys korostuu mm. hitsausvaatimusten alati kasvaessa.

Tuotannossamme työskentelee viitisentoista metallialan ammattilaista. Henkilöstömme vähäinen vaihtuvuus osoittaa, että meillä työssä viihtyminen on kohdallaan.

Kohteita kautta Suomen

Tuotantomme asennuskohteita on kattavasti koko Suomessa. Huolto- ja muutostyökohteitamme ovat lentopolttoainevarastot, laivat sekä lentokentät. Asennus- ja huoltotehtävämme kohteissa vaihtelevat kestoltaan muutamasta tunnista jopa kahteen vuoteen. Tyypillisiä toimeksiantoja ovat polttoainevarastojen putkimuutokset tai erilaiset vikakorjaukset, uudiskohteitamme unohtamatta. Huollamme ja korjaamme myös lentokoneiden vaijeri- sekä verkkopysäytysjärjestelmiä kiitoteillä.

Nykyaikainen ja tehokas tuotantomme antaa vankan pohjan yrityksemme kilpailukykyiselle toiminnalle. Tästä on osoituksena useat laajat puitesopimukset eri asiakkaiden kanssa.

Open Close